Lunka på......

.....mot jul och vändpunkten. Snart går det åt rätt håll, iallafall vad det gäller ljuset. Idag var det kallt och väldigt frusna fönster på bilen. Den har ju stått still hela helgen, så det hade fastnat ordentligt. Inte direkt vad man har tid och tålamod med en måndag-morron. Men då inget val fanns, var det bara att "bita i det sura...."  
Kommer till jobbet och konstaterar att det var ju inte så farligt, bara fyra mail efter en ledig fredag. Ända tills jag tittade på den "gemensamma" Kundtjänst i kolumnen under min egen, där fanns femton till att ta tag i.
Ja det vore snart gjort om man bara finge "sitta ve'", men den oförutsägbara telefonen ringer av nå'n konstig anledning såsnart man är mitt uppe i en ändring och inte får glömma något moment. Detta för att det ska bli kvalité i ALLA led. Register, fakturaunderlag och arbetsorder till bilen. (I annat fall skapar man sig istället ännu mer arbete framöver, i form av reklamationer).
Men jag tror att jag lyckades hålla tungan någotsånär rätt i mun och tiden fram till lunchtimman gick väldigt fort.
Då jag "jobbat över" en stund kom kontorshunden och tittade in i mitt rum, som en liten påminnelse: Skulle inte du äta din matlåda .....och jag få det sista? Det är dags nu, bara så du vet.....
Ja det smakade bra, men tog en väldigt kort lunch idag och jobbade in "sovmorronen"(=den extra skraptiden för bilen).
Idag är jag redigt trött.....och det är bara måndag.
Finns det nå't att somna till på teven tro. Någon mer handboll blir det ju inte förrän herrarna ska prova lyckan i januari, för damerna slogs ut igår från sitt VM.
 
Leverans idag av "sponsor-shopping" från kollega. Fick se att det var till en klass från MIN EGEN första skola. Lite kul i sammanhanget......
 
Vi tar en Ia som slutkläm. Vad funderar hon på månne.....lilltrollet i Fagersanna-"klänning" (t-shirt modell stoooor)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0