Men idag var det bättre......

.....fortfarande kanske inte så många kunder som var på besök, men idag var det "rätt kunder" som tittade in (för mitt bords utbud). Två av varandra oberoende personer "beväpnade" med varsin lista över Morden i Midsomer-filmer de letade efter, så där rök åtta filmer bara sådär.
Sen var det "storkunden" från Lions adventsmarknad på torget (som köpte tre par fuskvantar), hon tittade in på loppisen idag för att komplettera med ytterligare två par.
En bläckfisk fick också nytt hem, med swish-hjälp.
Men nu har bordsgrannen och jag kommit fram till ett beslut om lite uppehåll. Vi har sett att sakerna behöver vila, så att de blir som nya när vi packar upp igen. Och då vi är både snälla, omtänksamma och lyhörda för de stackars hårdexponerade föremålens behov av ett break, var det för ALLAS bästa ett bra beslut. Efter nyårssöndagen plockar vi ihop och återkommer med nya krafter sista helgen i mars.
Sillsalladen är för övrigt ihopblandad och strax ska här prövas ett av Ernst "stolleprov". Återkommer med utlåtande lite senare.
Nu blir det alltså bakpaus....... 
Åter vid "ljugarbordet".....
Årets första jul-skinkesmörgås aväten på vörtbröd hos syster i förmiddags, till en tallrik risgrynsgröt. Sämre frukost kan man få...
Hon var mycket nöjd med sina julklappar, bara ett mjukt paket (myssockar) och resten mycket bokmärken och album att klistra in i. Faktiskt var hon så ivrig att få komma igång med klistrandet att hon sa i princip hejdå såfort vi fått fikat och drog sig tillbaka till skrivbordet för att börja.
Nu gjorde inte det nånting, då vi hade mer på agendan som synes ovan.
Ska nu titta på Liverpools match i efterhand (spelade in den mitt på dagen). Vi får se om det var nå't att se....
Ska också smaka på Ernst-skapelsen, vilket maken redan gjort och tyckte han kunnat hoppa över saltet, annars så.... få se om jag håller med.
 
Herr och fru Glasögon "samspråkar" i väntan på sina ägare....
 
...sill och sillsallad klara......check!
 
Så också årets pepparkakor (motorcyklar och grisar fick det bli), samt Ernst skapelse.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0