Vinst........

.....i Gekås tävling och när jag kom hem låg det ett ganska stort paket på köksbordet. Inuti bland alla frigolitflingorna dolde sig "Electric Banana Band Zingalongtajm". Får vi prova när barnbarnen kommer till jul.
Annars idag har jag köpt julskinka på lunchrasten och en hel massa "goodies" att duka ett gottebord med på jobbet. Detta till dom som jobbar både lördag och söndag, för att vara lediga på julafton och juldagen.
Det blev både nyttigt och annat........
Inga var inte sen att ta befälet då jag klev in genom dörren här hemma, så nu puttrar morgondagens köttgryta på spisen. Tvättmaskinen kom inte heller undan, utan snurrar som bäst med en portion vittvätt.
Själv startade jag med ett glas juice och lite jordnötter såhär i ljugandets stund. Vi får se om jag övergår till mer seriös dryck om en stund.
Funderar även på om jag ska göra slag i saken och baka en plåt korintkakor också. De är eftertraktade till fikat när de finns. Har gott om tid innan "På spåret" drar igång, (flera timmar faktiskt) som skulle kunna disponeras för lite sömn som alternativ......
Vi får se hur det blir, när grytan och ljuget är ur världen.....
 
En sån här skulle sitta fint nu...... men dom är slut.
 
Ett mysterium som jäckat mig länge: Varför ligger den här kvar på diskbänken varje gång någon(säger inte vem) har öppnat en ny brödpåse?
 
"God Jul" från Ullared.......
 
Köttgrytan fick en skvätt vin .....bara för det är fredag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0