Ärenden och shopping med maken

Hur i allsindar gick det då, kanske någon undrar? Jodå jag kan såhär i efterhand meddela att han överlevde alla dessa traumatiska besök i affärerna.
Första anhalt var dock syster, för att slutföra de tekniska installationerna åt henne. Idag var det bara att byta en lånad DVD-spelare mot vår begagnade kombi-spelare VHS/DVD. Så egentligen endast att dra ur två sladdar, skifta apparat och plugga i igen. Allting funkade, så där blev vi inte långvariga. Nästa mål var second hand i Hjo, där till och med maken shoppade loss, på en förpackning blyertsstift. Netto nästa, en kasse med kompletterande matvaror och därpå sista shoppingstoppet: Hem & Hobby! Vi skulle inte ha särskilt mycket, så ingen "långbänk" där heller. Maken "bunkrade upp" med batterier till hörapparaten, jag fyllde på i korgen med samma vara men till brandvarnarna.
En del godis slank också med, men väldigt kort blev besöket den här gången. På hemvägen stannade vi till i Hörnebo och fick en gratis fika, samt lämnade av en hel kasse med gamla LP-skivor. Dessa gör bonusdottern skålar av och då hon inte fick ta sambons skivor behövde hon "påfyllning"........
Här hemma har vi nu klarat av middagen och jag bekantar mig som bäst med vår laptop, modell mindre. Enklare att ha med på resa, vilket snart är aktuellt. Dock har de båda dataherrarna i familjen "varnat mig för att den skulle vara krånglig att hantera". Verkar inte så, men det var väl kanske bara ett trick (som jag enkelt gick på) för att få disponera den alldeles själv(a). 
Slut med det nu..........
Ikväll brakar Liverpoolderbyt (mot Everton) löst och kanske är Gerard "trött" och vilar nästa match, den på tisdag som vi ska se. Vore ju typiskt, men inte helt orimligt......Vi får se!
Halv sju bänkar jag mig vid TV:n alltså för fotboll, när den är slut surfar jag nog över till "Mellon" för lite nyfiken på spektaklet är man ju alltid (sådär lite lagom Svensson-nördigt).
Packa kan vara bra att starta med också kanske, inte borta så många dagar, men alltid måste det med en del ändå.
 
Oväder närmar sig.........
 
.......och middagen smakade bra även idag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0