I väntan på besked.......

Mitt i natten ringde telefonen med bud från mors boende, hon var ytterligare försämrad och förväntas inom några dagar få sluta. Vi var där igår kväll, men det gick fortsatt inte att få någon kontakt med henne och då vi aldrig stått varandra nära överlåter jag åt vårdpersonalen att ta hand om henne i slutskedet. De gör ett mycket bra jobb efter vad jag har sett, de gånger vi varit där senaste veckan. Ibland är det bara att inse fakta och sina egna tillkortakommanden för att i det stora hela hitta bästa lösningen för samtliga.
Tråkigt javisst, men ingenting blir bättre av att konstruera relationer som aldrig funnits, eller spela spel inför galleriet. Personalen vet sen länge läget och har mitt fulla förtroende för att det blir ett så bra slut som möjligt.
Ska försöka "ta dagen som den kommer" och sysselsätta mig med det som var inplanerat, ett fikabesök av min nya bekantskap om en stund. Hur det än är så går ju tankarna runt hela tiden och ett avbrott som detta kanske är bra.
Det blev mycket prat och fika, sen lite mera prat i nästan tre timmar och nu närmar sig fredagskvällen med "På spåret". Ska bara äta lite överblivet dillkött från gårdagen till middag, för det har jag inte haft tid med förrän nu när mörkret lägrar sig......
 
Isen började spricka upp igår eftermiddag och är nu idag helt borta igen.....
 
Systers goda födelsedagstårta från igår.......
 
...och eftermiddagens fikastund här hemma idag......
 
...medan dom utanför fönstret åt gammalt bröd.  
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0