Mek i Manchester och missad mat i München......

Resdag och uppgång klockan sex för att göra sig så presentabel det går....
Färdigpackade var vi sedan gårkvällen, bara det sista att slänga ner och låsa väskorna.
Frukosten serverades med början klockan sju, vi checkade ut och chansade på att det gick med en tjuvstart på måltiden. Jodå det var framdukat, så två rostade bröd, samt kaffe och lite dricka lyckades jag få ner i så arla morgonstund.
Frukostvärdinnan kom och beklagade att kocken ännu inte anlänt. Ni har tur svarade jag henne, för vi vill ändå ingen "full english" ha idag.
En kort promenad till stationen i lite småkyligt friskt väder och i god tid stod vi på plattformen. Tåget var i tid både avgång och ankomst till flygplatsen. Nästa "hinder" incheckning: Vi provade do it yourself-maskinerna, men de var inte alls så tillmötesgående och enkla som Landvetters. Bäst som vi stod där (ganska handfallna) kom en vakt och sa åt oss att inte ödsla tid på apparaten utan gå direkt fram till disken istället: "It's quicker". Security var inga problem heller och boardingen var i tid. Men väl på planet fick vi veta att de höll på att byta ett av landningshjulen, men att det nog skulle vara klart snart....
Fyrtiofem minuter senare, var i det här fallet snart. (Nej det tyckte inte piloten heller) Kontentan blev en timmas försening och ett flertal personer på vårt plan missade sina anslutningsflyg i München. Dock inte vi, men vi fick "knata på bra" för att ta oss från buss, igenom passkontroll, korsa hela terminalen och kliva på ny buss, ut till nästa plan.
Men det vi missade var middagen och (visade det sig efter landningen i Göteborg då jag kunde slå på telefonen igen) ett dygnspass arbete som jag inte hann se och svara på i tid.
Surt....
I Borås gynnade vi en lokal pizzeria och strax före tio "landade" vi hemma. Ska bli skönt att sova i sin egen säng inatt och inget ont som inte har nå't gott med sig, för det blev ju sovmorron istället för jobb.
Packa upp var det visst och sortera inköpen, samt tvätta. Sparar vi tills imorron tror jag....... 
 
På plattformen: Wating for the train.....
 
Det tog tid........
 
Bye, bye Britain......
 
"Det sägs att ovan molnen, är himlen alltid blå..." och här är beviset.
 
Då far vi mot solnedgången med nästa plan......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0