Nu så.....

.... har vi tagit "första steget" i vår köksrenovering. Vi har köpt målarfärg till väggen och listerna, samt beställt sprutning av luckorna. Nu ska maken bara montera ner alla 19 skåpsdörrarna och 6 lådförstyckena, för transport till utföraren. Färgen är också bestämd (av mig).
Innan vi kom så långt var det dock en ofrivillig sovmorron med huvudpina och vid lunchtid resa till sta'n, där maken hade date på Hörselcentralen. Sen hälsade vi på en gemensam f.d. arbetskamrat som har affär i staden och därefter blev det en sen lunch hos COOP Forum. Lite förnödenheter (inklusive några nystan garn) hittade vi (läs jag) innan hemfärd och nu har jag "möblerat om" en aning. Nej inga drastiska saker, bara frigjort en möbel som ska avyttras. Följdverkan av detta får vänta "på sin tur" för vi ska göra lite rokad med möbler mellan rummen är det tänkt. Men lugn och fin, en sak i taget känns som en bra strategi. Inte allt på en gång.....den här gången.
Hos mor är läget enligt personalen oförändrat, vare sig sämre eller bättre och detta har jag även meddelat min faster som ringde nyss. Imorron fyller syster år och då blir det färd till Hjo igen.
Först ett besök hos mor, sen födelsedagskalas.  
 
...och vad har han kniven i högsta hugg för? Jo han hittade ingen tesked, så mini-chokladpuddingen han fann vid salladsbuffén åt han (i lönndom) med kniv......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0