Omväxling "förnöjer"......

...så idag beslutade jag mig för att byta ut skolan mot ett möte för "likasinnade" (alltså arbetssökande som jag) på arbetsmarknadsenheten. Detta var på förmiddagen och därtill fick jag göra en ny bekantskap, in real life (också) inte bara facebook-vän. Vi bor i Fagersanna båda två, har gemensamma vänner sen förut men har aldrig träffats "på riktigt" förrän idag. Jag liftade med henne till mötet och vi hade mycket att prata om, både där och framöver, känns det som. Vi hade både vitt skilda intressen, men också flera gemensamma visade det sig. 
Båda har vi nu alltså utökat vårt nätverk, som det så vackert heter på arbetsmarknadsspråk. Vi får väl se om vi har "nån nytta av varandra", vad det lider.
Annars fick jag sms från it-enheten att det var "lagat" (tog bara elva dagar) och nu skulle jag kunna komma in på schemat i datorn och tala om när jag kan jobba (igen).
Först blev det dock några timmars arbete på boendet, medan ordinarie personal hade möte, sen en tur till second hand. Där inhandlade jag idag bara en telefon till syster, då hon behöver en ny som har fungerande ljud så hon hör när det ringer.....
Ikväll har jag testat inloggningen och det fungerade, så nu vet dom i poolen hur jag kan hoppa in och jobba fram till mitten av september.
 
Vitt skilda gäster har vi i vår "restaurang"..........
 
...imorse fick jag syn på denna gynnare, ivrigt springande runt och samla frön. En sork tror jag det är...
 
Sen kom de lite större "stammisarna".
 
Och Inga bjöd på hemmagjord kycklingrulle med melon- och grönsallad till kvällsmat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0