Det känns inte som fredag.....

....men enligt almanackan så är det visst det iallafall. Har nu jobbat ett dygn igen och drog "vinstlotten" tillsammans med en lika förkyld och hostande kollega, då det är städdag på torsdagar och nu med alla helger var halva styrkan ungdomar och hälsade på släkt, vänner, bekanta m.m.
Vilket innebar väsentligt mycket mer att städa för oss personal, bingo!
Nåja vi överlevde, med "nöd och näppe". Efter detta kom frågan från personalplaneraren om jag dessutom kunde stanna kvar lite extra nu på morronen, för att ta emot ny personal. 
Det var inte första gången, (ska sägas) har flera gånger förut ställts inför denna uppgift. Vilket i sig inte är något som helst problem, men lite utnyttjad känner jag mig allt...... som timvikarie.
Förstå mig nu rätt bara, det är fortfarande en bra arbetsplats och jag trivs med jobbet, men skulle gärna vilja ha "lite fast mark under fötterna" med en grundanställning. Så jag slipper slavkontraktet i fas 3, vilket ånyo nu visar sig gå i fullständigt stå vad det gäller reformer, på grund av det politiska läget.
Fortfarande icke tillåtet att studera det allra minsta om det ger betyg eller poäng.......men min handläggare på AF (som är bra trots skiten hon måste administrera) tyckte att jag skulle anmäla mig till den distanskurs i pedagogik jag hittat som börjar vecka 14. Har vi tur skrev hon, kan det ha hänt nå't positivt på fronten tills dess. 
Anmäla sig går bra, men inte påbörja studierna om inte nya direktiv kommer.
Ja vad ska man säga........ skit är dä' mä't!
Hem, tog en dusch, skickade in aktivitetsrapporten till AF, laga middag och läste reklamen. Då för att muntra upp mig en aning (och inspirerad av ovan nämnda reklam) bestämde jag mig för en shoppingtur till Skövde.
Nyss återkommen med många kassar fulla, plånboken lätt plundrad, men med en hel del framtida presenter och julklappar(!) lösta.
Sorteringen och "arkivering" tar jag imorron, nu blir det dumburk.......
 
Va' det nå't gott då, hummer? Jodå det gick ner, men räkor är bättre...tycker jag och maken.
 
Nu har dom hittat hit igen..."småfåglarna".
 
Akut "blåst-utryckning" för att förankra en flyende båtpresenning.
 
...och hit in i Strandstadshamnen har is-resterna blåst och lagt sig.
 
I skymningen ger jag mig av på inköpsrunda......
 
....och här är delar av "bytet", från totalt tre affärer.
 
Min gamla fönsterlampa blev trött, hittade en ny för 29:- idag som snögubben också får plats på!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0