Helgdag igen.......och nu eller aldrig!

.......den sista i raden av julferierna. Men jag "sitter och väntar" på att få åka till jobbet. Ska nämligen jobba natten och halva morrondagen, fram till lunch och på torsdag är det sen dags att gå till skolan igen.
Har dock passat på att boka hotell i huvudstaden i slutet av februari, för att fira en händelse och skickat förfrågan till fotbollsresebolag angående en eventuell resa till Liverpool i mitten av samma månad. Fick igår svar på en annan sån fråga om resa i maj, men det blev alldeles för dyrt.
Detta "tack vare" kapten Steven Gerrards tillkännagivande att det är hans sista säsong i Liverpool, så kanske att priset har trissats upp på ALLA kvarvarande hemmamatcher i vår. Faktum kvarstår dock att det är nu eller aldrig som gäller, om jag ska se honom spela på hemmaplan för Liverpool. 
Vi får se hur det går med den saken alltså.......
Kom precis på att dotter med familj faktiskt har åkt till Kanarieholmarna. Det har inte varit någon aktivitet på Facebook/Instagram på några dagar och då slog det mig..... Maken sa att han hört, de skulle passa på och "ta semester" från internet också. Klokt beslut, hoppas de har bra väder.
Strax ska här tillagas spenat till middag vilket är en absolut favorit, bara dillkött slår det i min värld.
Isen har ånyo lagt sig på sjön, men ingen dumdristig skridskoåkare har ännu visat sig.
Dammsugaren och jag tog en liten motionsrunda och tvätten från igår är torr nu. Julsakerna har börjat tjata om att de är trötta, men jag slår allt dövörat till än ett tag. Känner inte riktigt för så stort åtagande just nu.
Än barrar inte granen heller nå't nämnvärt, så "ingen ko på isen".......... (haha!)
 
Stickprojektet klart för testning.....
 
......och "nyttårspresenten" redo för möte på lördag.
 
Ett svart virrvarr, blir det såsnart jag visar mig i fönstret.
 
Blankis på sjön.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

26 februari har du väl inte bokat rum😊

Svar: nej, men vem frågar??
Gerd Berg

2015-01-07 @ 18:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0