Ny vecka, nya "möjligheter".....

.....att söka fler jobb som inte finns, eller att söka dom som finns och aldrig bli kontaktad för påseende. Men möjligheten att göra skillnad i svenskundervisningen kvarstår alltmedans tiden går, dock inte till avtalsenlig lön för utfört arbete. Ja varför skulle de betala för något de får gratis? Men nuvarande "slavkontrakt" börjar närma sig sitt slut och vad slaven sen blir satt att syssla med gratis, är frågan.
Har sagt det förut, men säger det igen: Att det viktigaste för min mentala hälsa är att få göra något vettigt, om/när jag nu inte "duger" till att anställas.
Ja det är väl kanske som Lars Ekborg sa redan på 60-talet, att gamla kärringar bara dög att "vända uppånerpå och använda som sparbössa". Dock är väl även detta nyttjande tämligen passé i vårt numera nästan kontantlösa samhälle. 
Slutsatsen blir alltså (helt krasst) att tanter har man ingen nytta av alls, om dom inte kan jobba gratis.
Vad gjorde då tanten efter skolan idag? Handlade lite mat och åkte sen hem till ett tomt hus, då maken var på vift med sina idrottshistoriekompisar till Karlsborg.
Medan han roade sig med det, vände jag uppochner på alla mina garnhurtsar för att inventera "lagret". Behövde det inhandlas något mer garn tro.......
Rätt svar på frågan var väl ett entydigt nej! men man vet ju aldrig ändå riktigt på den fronten, om man "ramlar på ett tillbud". Då kan behov plötsligt uppstå ur tomma intet. Går inte att gardera sig mot det, på nå't vis. Dock var det nyttigt att få en överblick av läget och inga problem att starta nya projekt, för det finns mycket material att välja på.
Vad som talar emot ytterligare en stickstart är väl alla tröjor som redan hänger här "i drivor" och tar plats.
Får bli enbart handboll snart istället....... 
 
Som sagt, en del garnnystan äääääääär det................
 
....men nu har dom gått och lagt sig igen. Sju stycken "garnsängar" har jag..........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0