Riktigt jobb idag.....

.....om än bara några timmar nu i eftermiddag. Men fick å andra sidan ringa och säga att jag tar "sovmorgon" från skolan, då nästan ingen nattsömn infann sig. Men huvudvärken var "punktlig", som ett brev på posten.
Nu mitt på da'n känns det lite bättre, men såhär kan det ju inte fortsätta!
Att arbeta gick bra, inte några större uppgifter att genomföra. Egentligen bara att "vakta huset" medan all annan personal hade möte. Det blev en hel del prat med flera ungdomar iallafall och tiden gick fort. Dags att åka till Hörnebo sen, för att hämta ytterligare en person som ringde och var sugen på en tripp till second hand, men stod utan bil. Privattaxi rekvirerades då alltså och vi gjorde lite fynd, för egen del verkligen med betoning på lite. Hittade bara en sak att köpa, men bonusdottern hittade några till. Därefter återlämna henne i hemmet och sedan införskaffa den sena middagen (i korvkiosken) och köra hem snabbt till en väntande hungrig? make.
Ok, inte den godaste middagen vi ätit, det var vi ganska överens om, men Inga fick ju ledigt från spisen iallafall.
Nu väntar handboll (Sverige-Algeriet lätt seger men ganska tråkig match), tätt följt av engelska ligacupen i fotboll: Liverpool-Chelsea, vilket blir betydligt tuffare för mitt favo-lag, trots hemmaplan. Men dom ska iallafall spela om det och jag får förhoppningsvis se en bra och spännande match innan jag somnar (hmmm...)
 
Det går undan i handboll, därav den dåliga kvalitén på bilden (inte beroende på kass fotograf)......
 
.....och heja Liverpool!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0