Ska jag, eller ska jag inte......

.....åka en tur till Hjo. Har inte varit där på länge, då jag haft annat roligt för mig.....som hosta, trasiga revben, förkylning och lunginflammation. Är väl inte helt fri från hostan riktigt än och fortfarande lite hes, (om jag pratar för mycket) men borde kanske ta en visit till mor, eftersom det var så längesedan sist.
Så har jag även en julklapp kvar att leverera till syster från sonen och innehållet i det paketet kommer att bli väl mottaget, det vet jag. Kan också passa på att hämta gungstolen som dottern köpt av henne kanske.
Jo jag tog mig i kragen och har utfört allt ovanstående, plus att jag tittade in på Hem&Hobby. Där rök mitt julklapps-presentkort utan problem, fick t.o.m. lägga till lite för att lösa ut mig.
Så var väl egentligen inte planen och inte blev det speciellt mycket "por moi" heller, utan en massa framtida presenter och julklappar igen. Men tyget till ny gardin i mitt datarum, får jag väl anse vara till mig själv.
Två snabbvisiter fick det bli till syster och mor, då tiden sprang ifrån mig en aning. Men gungstolen är med hem och en fika hos mor, hann det bli iallafall.
Fullmånen lyste stor och vacker under hela hemvägen och vid köksbordet satt maken och väntade med tända ljus och fläskpannkaka. Det smakade bra och nu återstår lite mer inköpssortering med arkivering, innan dumburken sätts på för "stick"-underhållning.
 
Snart framme vid målet......
 
....första stoppet....
 
...sen hämta gungstol.....
 
....och vidare färd till mor. Inte så snyggt i sig, men solen lyser fint på gavlarna och silot.
 
Månen vakar över Tibro.....
 
....och även "hemma på min gata i Fagersanna".
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0