"Skitväder"........

.....återigen, men vem är egentligen förvånad såhär dags på året. Vaknade till ett lättare snöblandat regn och som bonus på morronsysslorna tillkom att sopa bilen. Det hade maken gjort igår, men som sagt såhär års är det ju ett aldrig avslutat arbete oftast.
Nu varade inte påspädningen av snön någon längre stund, utan övergick ganska omgående till enbart regn. Så i eftermiddag är merparten av det som kom igår också nästan borta. Jag sörjer inte, men vädret blir ju då också som rubriken säger.
Min handledare(läraren) på skolan, som veckopendlar från Halland, hade ingen rolig resa inför den nya arbetsveckan. Det pendlade mellan blankis och snöstorm, varpå det drog ut på tiden och istället för tre timmar tog det drygt fyra. Men välbehållen till det "ständiga kaoset" kom han fram iallafall.
Efter dagens övningar, var det matinköp och sen ett besök hos en av mina reskamrater på vårresan. Vi bytte julklappar och jag blev bjuden på lunch, hemlagad köttfärspaj med sallad.
Då vi pratat ett bra tag, åkte jag åter till hemmet i ett slaskigare än slaskigt väglag. Men då jag nu sitter och knackar "mitt ljug", anlände både jag och maten välbehållna till målet alltså.
Det blev en del julröjning igår trots allt. Julgranen "is no more" eller rättare sagt: Är degraderad till extra sittplatser vid fågelrestaurangen, sålänge.
Det kom ett brev från AF, med ytterligare ett godkännande av aktivitetsrapporten, den för december.
Nu ska jag koka dillkött, så middagen imorron kommer åtminstone jag att se fram emot......
 
Mina senaste julklappar........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0