Möte med Egon.......

.....blev det för mig , som för alla andra under gårdagskvällen. Det blåste ganska bra när jag stod utanför huset och inväntade transporten till "sy"mötets nyttårsmöte. In till centrala Tibro gick resan och där satt vi i köket, åt god mat och lyssnade på vindens tjut utanför.
Efter en mindre förflyttning in i vardagsrumssoffan, blev det presentutdelning med lottens hjälp och en massa "tjöt" till långt in på småtimmarna. Sen var det bara att gå i clinch med Egon igen, för hemfärden.
Det som mestadels var regn i Tibro, blev mer och mer snöstorm ju närmare Fagersanna vi kom. Dock hade vi en stadig chaufför, så inga problem att komma hem lugnt och säkert.
Trillade ganska snabbt isäng och frampå förmiddagen när jag vaknade till igen, kunde man i dagsljuset se vad Egon haft för sig. En dryg halvdecimeter snö, varsågod! och fullständigt kaos i hela fågelrestaurangen, samt en plastpall som låg uppochnervänd mitt på gräsmattan och ute på verandan hade dynboxen blåst runt hörnet på uthuset.
Fågelrestaurangen är renoverad och trappan sopad, resten skickar vi ut maken att ta hand om lite senare. Själv parkerar jag nog framför TV:n en stund och kollar på några inspelningar.
Får se om nå´n energi infinner sig till jul-röjning under dagen, annars kan jag ju bara spara det till en annan dag.
Javisst ja! Har ju en gardin att ta tag i också.....
 
Nyttårspaket inramade av husets hobbys: Musik och raggsocksstickning.
 
Nalle sitter nöjd och glad, trots huset fullt av folk.....
 
I köket var det findukat till vår ära.
 
Efter renoveringen av fågelhusen, men fortfarande pall på gräset och dynbox på drift.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0