Varför tar......

....maten alltid slut i skåpen? och sen blir returflaske-kassen väldigt fort fylld tycker jag. Allrahelst då jag inte upplever att vi pimplar särskilt mycket läskedryck här i hushållet. Ja det har förstås varit jul och vi har haft en hel del "drickande" gäster i början av helgerna, så denna gång finns en godtagbar förklaring, om man tänker efter lite.
Hursomhelst var det dags att ta med "jumbo"-kassen och ställa sig i kön till pantmaskinen.
Idag var jag inte först, men heller inte sist i kön utan precis mittemellan och som tur var hade inte den framför flera sopsäckar att panta. (Jodå, det har jag varit med om och fått vänta på förr.)
In i affären och börja plocka kundvagnen full av varor, till kassan och plocka upp alltsammans igen och sen.....
Ja (ni som brukar handla vet) bara att packa i kassar. Idag hade ju jag en stooor kasse med mig och kunde följdaktligen spara in på bärkassar. Visst gick det i alltihop, men f....n vad tung den blev. En snäll man erbjöd sig att lyfta i den i kundvagnen, vilket jag tackade för, men avböjde. Hade aldrig fått ur den därifrån igen, så det blev att släpa den över parkeringen till bilen, baxa in den i framsätet och anlita maken vid hemkomst för att få in den "ograverad". 
Sen har tvättmaskinen haft ledigt ett par dagar och det känns ju orättvist, så på med den..... 
Hostandet fortsätter, men förhoppningen finns fortfarande att det går åt rätt håll och halva flaskan medicin är kvar än sålänge. Idag blir det FA-cup-fotboll och lite annat på dumburken som ackompanjemang till mitt stickprojekt. Vilket troligen kommer att färdigställas ikväll, bara lite finishing-detaljer att lösa. 
 
Ser väl ganska städat ut ändå i stickavdelningen, eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0