Alla utom morfar......

....var vakna, när jag åkte till jobbet i morse. Hörde att det pratade i "gäststugan" när jag skulle sätta mig i bilen, så jag gick dit och önskade god morgon till alla gäster.
Morfar däremot låg fortfarande inne i huset och snarkade, vilket inte är så konstigt. Det hade även jag själv gjort med säkerhet, om inte väckningen varit vid sex.
De hann med ganska mycket igår, trots att vädret inte var perfekt. Morfar och grabbarna var nere och badade i regnet, efter att ha cyklat lite på eftermiddagen, medan lillasyster hade "kvalitetstid" med pappa i horisontal-läge.
Så var läget när jag kom hem, tyst och öde i huset, men slutligen hittade jag dessa två som var hemma.
Efter att vi ätit jordgubbar med tillbehör, passade morfar och grabbarna på att ta ytterligare en cykeltur. Denna gång drog de upp till skogen och kunde då stanna för blåbärspaus en stund, innan de återvände.
Kvällsdopp blev det dock inte denna kväll, men kanske kommande dagar. Det regnar inte idag, än så länge i alla fall. Blåser gör det dock en hel del i Tibro åtminstone, där jag befinner mig på arbetet och just nu har lunchrast.
Inga har skickat med lite kyckling och ris, men när jag kommer hem får jag tacos. Det hoppas jag i alla fall att de har gjort klart.
Ska dra iväg och komplettera matförrådet nu, med lite saker inför resten av veckan. För mat det går det åt.........
Inte var middagen klar inte för de kom hem samtidigt som mig, från badet. Fick lite rester från deras lunch och nu står jag mig nog tills tacosen blir klara.......efter att sändningen från Tour de France är slut.
Imorron ska stockholmgrabbarna gå Guldjakten på fästningen i Karlsborg, vi får se om de blir skraja. Morfar och Ia får göra nå't annat under tiden.
 
Ojdå, bara Ia fastnade på bild idag.....
 
Får sova lite så jag orkar med morrondagens bus.
 
Undrar om brorsans skor passar.....
 
Skit i "Tour de France" farsan, vi spelar kort istället!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0