Back to work....

Ja vad är väl två dagar extra ledigt, inte mycket om man tittar i backspegeln och än mindre om de blir naggade  i kanten av igenkorkad "näsregion" med hosta som grädde på moset. 
Hur var det då med den befarade arbetsanhopningen? Ja om vi säger såhär: Det var inte tomt precis, men platschefen hade betat av en ansenlig mängd mail och "förvandlat dom till kartor".
Två lite större högar med registerabete lämnade jag i fredags och en av dom har jag orkat igenom idag. Sen tillkom en lite mindre hög via mail, men den tog också slut under dagen. 
Så gjorde även åtta timmars arbetsdag och blev en bit över över nio, innan jag såg till att komma därifrån. men nu känns det som en bättre startsträcka imorron bitti, när det inte är "fullt överallt".
Min stege som har åkt bil i snart två veckor, fick slutligen komma in och hälsa på, på kontoret. Den som sytt gardiner var nämligen på besök för att tillsammans med chefen fixa gardinstänger på plats i taket och enligt utsago anländer själva skönheterna under morgondagen för montering.
Ansåg mig inte vare sig hinna eller ha ork för matlagning, så det blev gourmetmiddagar i fryst skick för de två nästkommande dagarna. Sen är det ju helg igen vetja...... slog mig precis.
Ja jag ska inte gråta över det och inte gör väl chefen det heller, då han har två hela veckor semester framför sig.
Men jag väntar till hösten och har precis hittat en lägenhet att hyra söderöver (igen) men den här gången svarade uthyraren med ett mail och nu får vi se hur det blir.....
Maken dyker väl upp nångång runt helgen kan jag tro och då får vi bestämma oss och boka.
Dumburken får väl granskas lite även ikväll, men vad som ges kommer att bli en total överraskning då jag inte ens hunnit "tjuvtitta" i teve-tidningen.
By the way.......köpte en ny sån idag, så kommande veckan är "räddad".
 
Drinkarnas glada afton på båten, kom liksom lite av sig....men några hann vi med iallafall.
 
Men man kan ju ha kul utan sprit också........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0