Inte blev det nån pizza......

....inte. Det hade han glömt, när han dök upp vid sextiden och inte orkade han åka igen och köpa heller. Han var rätt mör efter att ha stått vid sidlinjen i trettiograders solgass och coachat fotboll. Utan keps misstänker jag också.
Blev till att rota fram en paj ur frysen, som vi delade på.  Detta tillsammans med ett rejält glas vin ute på den hårt utnyttjade verandan med sin skugga.
Lottodragningen gav som vanligt väldigt dålig utdelning till mig och symötet, men någon i vårt avlånga land blev helt plötsligt vinnare av sisådär 160 miljoner, då drömvinsten föll ut.
Får väl hoppas på dunderförsäljning nere på loppisen imorron istället. Jag är ju ledig därifrån, men går nog dit sista timman iallafall.
Ska bara se till att vi får middag först, för maken ska på fotboll igen. Och med tanke på hur det gick för lördagsmiddagen då sådant stod på agendan, får jag väl säkra upp utfodringen för morgondagen innan jag beger mig till nöjena......
Får väl också hoppas att nattgästerna har det ok därute i gästhuset och att kalaset var lyckat.
.....och vips var det söndag, kanske ska tillbringa lite tid i horisontal-läge då. Snart är det ljust igen......och olidligt varmt, för det förutspåddes i Rapports väderprognos.
Visst är det varmt som utlovat, men har öppnat tvärdrag genom huset och det fläktar en del iallafall. Sen hjälper det ju inte direkt om man vill undvika att svettas, om man ger sig på att bädda nytt i sängarna, ansa kaprifolen och vika tvätt. Men det är självförvållat och duschen lindrade bara för stunden.
Sonen dök upp och ska tvätta bilen, tvättmaskinen är satt i arbete (neverendingstory) och snart ska Inga fixa middag. Därefter tar jag en tur till loppisen för att kolla läget och kanske köper jag mig en glass......
 
Dagen börjar, med frukost.....
 
Sportbil på besök, den behövde ett bad.
 
Smultronen är mogna....lite varstans i vår trädgård.
 
Undrar vad helikoptern var ute och letade efter......
 
Tvätt på tork, vädring pågång och hus"djuren" relaxar i skuggan, efter sin middag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0