Inte var hen dum......

.....i huvudet inte, bajsmonstret. "Om Ni sätter spikbräda på min toapinne, flyttar jag väl bara till en annan" och den som var närmast i detta fallet, var också närmare ytterdörren. Så nu har vi " nattens present" nästan på tröskeln istället. Kriget har börjat, nu blir det spikbrädor runt om däruppe vid innantaket, så får vi se vad som händer.
Vi har inte lyckats lista ut vilken sort av flygmonster det rör sig om, men av mängd att dömma, gissar vi mås, skata eller möjligen kaja.
Då jag igår plockade iordning lite i den nya hyllan, passade jag på att för femtioelfte gången försöka finna alla mina Tibro-klubbor. Förra gången jag plockade runt grejer hittade jag ett bra nytt ställe att lägga dessa på, men som vanligt kommer man efteråt nästan bara ihåg det gamla. Och trots att jag letade i "gamla byrån" minst fem gånger dök de inte upp där. Hade precis för mig var jag utlokaliserat dom till för låda, men där fanns de inte heller, .....trodde jag. Dock kan jag ge ett råd i söksammanhang....dra ut HELA lådan, titta längst in i den också, för där var dom -allihop. Så nu kan jag släppa det mysteriet och ta fram en för att ge bort.
Lite mer grejer har jag också beslutat, ska få flytta till loppisen idag. Kan ju alltid hoppas att "min kollega" därnere har sålt av och berett plats för nytt. (haha)
Men faktiskt så gick helgen "med vinst" redan igår om man menar att det inträffar såsnart bordet är betalt. 
Ska nog ta och dra mig ner dit nån timma och fylla på, ska bara fixa fisken till middag först.
Inget hade hon lyckats sälja så långt, men köpte en av mina "nya" saker direkt. Sen sista timman sålde jag sammanlagt får en hundring, så helgen gick ihop med lite "dricks" för troget sittande därnere.
Visst var maten på G när jag återvände hem, mer problematiskt var bara att maken ockuperat köksbordet med en massa tidningar. Han var/är i sorterar-tagen, men vi fick röjt ett hörn att intaga fisken på och nu är han igång igen.
Kaffe blir det strax om än inte i strålande sol, så iallafall på altanen.
 
Gomorron!
 
Ser Ni "spikmattan" till höger?, nu är det även sån till vänster däruppe under takåsen.
 
Arbete pågår, men tror det blir dåligt med utrensningen....... 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0