Kaka till kaffet.......

.....blir det idag på jobbet, jag bjuder. Nu är det ju bara det om dom hinner dricka kaffe innan dom går hem. Men vi får väl se, sockerkakan smakar nog bra på måndag morron också i så fall.
Jodå en del hann dricka kaffe och äta kaka, innan de fick ge sig ut på en övertidstur. Blev lite rörigt idag, då en chaufför var tvungen att avbryta, då han åkt på en svår nackspärr. Hoppas att de fixade till det, för tillförordnade arbetsledaren (jag) åkte hem efter att ha "givit order" och kokat kaffet.
Mitt glas vin igår var inte heller så dumt där vid teven, till bakpotatisen och jag hade inga som helst problem att få tiden att gå. Den bara sprang iväg och sängen började desperat ropa efter sällskap.
Hade lite kontakt med våra kommande gäster från "Amerikat", både på Facebook och via testmail mobiltelefonerna emellan. Så nu är det bara att invänta besöket.
Först kommer dock bröderna Bus och lillasyster på besök nästa helg. De vuxna ska åka Göta Kanalbåt, vilket de fick som bröllopspresent i vintras och barnaskaran får väl umgås med mormor och morfar under tiden.
Hoppas på bra väder alltså de kommande helgerna, för att båda besöken ska bli så bra som möjligt. Inte minst för att få visa upp Sverige från sin bästa sida, då Chicagoborna kommer hit för första gången.
Det är en resa till frun i husets rötter, då hon (som far gjorde) intresserar sig väldigt för släktforskning. Det var så vi blev bekanta och för femton år sedan besökte deras hem däröver. Då hade de en nyfödd bäbis, nu får vi träffa tonåringen.
Idag återvänder även maken från sin Dala-tripp, framåt kvällningen är det sagt att han ska dyka upp. Vi får väl se om han har utfört "uppdraget" jag gav honom via sms i förrgår.
Lunchrasten idag gick även åt till att inhandla matvaror, för det är nog ingen av de besökande stockholmarna som har något emot att bli serverad "mormorsbiffar" nästa helg. Men de ska ju göras också och idag känns som en bra plan att förbereda och förvara i frysen.
För imorron är det loppis igen, som väntar..........
 
Torsdagsmys.....
 
....efter välförrättat värv i köket.
 
Oväder på ingång......
 
....och det regnade kraftigt på fönsterrutorna.
 
Gårdagens sista strimma sol....
 
...och utanför kontorsfönstret var det dags för frukost, när jag anlände imorse.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0