Kontrakt på gång....

.... till en semesterlägenhet, att hyra på Costa del Sol och flygbiljetter bokade alldeles nyss. Bostaden ligger bara en halvtimmas färd med bil från Gibraltar, med havsutsikt och på en lite mindre ort.
Härifrån kan vi förhoppningsvis åka runt och se nya vyer, samt givetvis ta en tur till Gibraltar igen och hälsa på "våra vänner" aporna.
Kontraktet ska bara rättas till lite, skrivas på och skickas tillbaka. Tror nästan att vi är "lite försökskaniner", då de inte hyrt ut lägenheten än. Inköpt i höstas enligt korrespondens.
Hursomhelst så är flyg bokat från Västerås den här gången, till Malaga. Nu får vi ju vänta ett bra tag till, innan resan tar sin början, men när själva bokandet av flyg och boende är gjort känns det som man genast är lite närmare.
Skönt att man inte behövde sitta i en sopbil idag, fick rapporter om gradantal i den övre regionen a fyrtio utifrån fältet. Jo för jag pratar med chaufförerna mestadels flera gånger varje dagen, när nya order eller reklamationer kommer in som ska åtgärdas........"pronto".
Och i sånt här väder, vill kunderna helst ha det gjort igår.  Ju varmare, vackrare väder desto mer "parfymdoft" från tunnorna.
Ska kolla lite husletande nu, både i England och söderut. Sen blir det kanske lite mer slötittande innan jag slumrar till. Har inte direkt sovit bort de senaste dygnen, om man säger så......
Imorron är det loppis igen som gäller för mig, maken ska på.........just det fotboll!
 
Såhär såg det ut när solen gav upp och gick till sängs igår. Före mig i vanlig ordning....
 
Först "gourmet-portion" till lunch och sen kaka till kaffet.....banankaka.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

De e så mysigt me solnedgång :)

2015-07-03 @ 20:34:58
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Helena

vilken fin bild på solnedgången :)

2015-07-15 @ 10:43:59
URL: http://Helenaforsmark.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0