Nu är det helg....

....så länge det nu varar. Har idag varit på shoppingtur på torget under lunchen och inhandlat mig en saltgurka bland annat. Inte mycket som luktar godare än en saltgurka, kanske har nämnt det nån gång förut.
Sen blev det ett fikon"träd" att testa till en av krukorna i trädgården som fortfarande är tom. Tveksamt om det fungerar och om växten sedemera klarar vintern, men jag testar.
Platta persikor och skånska jordgubbar blev det också med hem i kassen, innan det var dags att återvända till jobbet för några ytterligare timmar att arbeta.
Vilka nu är slut för den här veckan och jag sitter vid min dator och ljuger igen, denna gången här hemma. 
Maken har bråkat med grästrimmern i slänten och "gav upp" när bensinen tog slut. Nu relaxar han i jacuzzin med en ljudbok i öronen.
Själv har jag fixat mig en macka med bara en massa saltgurka på, mmmm......
Ska senare be Inga värma en paj i micron med banan till och ett glas vitt. Det ska hon nog orka med innan även hon tar helg.
Idag har det flutit på rätt bra, men till måndag trodde chaufförerna att ett personal-problem kommer att uppstå. Men det tar vi då, dom reder ut det mesta alldeles själva utan min inblandning.
Det är bara en del kvalitetsbrister att lösa, som jag måste "tvinga dom" att utföra emellanåt, annars som sagt flyter det på...... 
Snart tevefåtöljen nästa och en helkväll där, utan power-naps. Vad tror Ni det är för odds på det?
 
Precis så god var den....som den ser ut.
 
....och strax blir det "fredagsmys".      Hahahahaa!   bara matbilder idag också.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0