Vågar jag säga det......

Jo jag gör ett försök: "Det har varit lugnt idag", i alla fall på förmiddagen. Har kunnat fundera ut och organisera om, samt fylla på med förbrukningsmaterial, tills nästa gång telefon-terrorn kör igång.
Nu är det lunch och jag ska äta snickarkorv med pulvermos, för det var vad Inga orkade med att lägga i matlådan till mig idag.
Ska strax åka och handla lite också. För det finns inte så mycket därhemma att välja på till matlåda framöver, om man inte fyller på med ingredienser i skåpen.
Och sen är det ju dags att inhandla TV-tidningen också!
Det var attans vad det blåser ute, till och med  jag höll på att "blåsa bort".
Sen var lunchen slut och bara två timmar kvar av arbetsdagen. Tror jag överlever även denna dag alltså.
Nu körde det ihop sig lite mot slutet, några ändringar uppblandat med  två "inte alltför nöjda kunder". En har vi löst, men den återstående är mera knivigt att lösa så den får bli start på dagen imorron.
Varje dag skall ju ha en ny utmaning.......
Nu får det bli lite kaffe, sen ska jag sätta fart på Inga så det vankas middag även imorron (oavsett om vi förtjänat det eller inte).
Husletarprogram nästa, därefter lyssna på Allsång från Skansen och lösa mord i Midsomer tillsammans med Barnaby (den nye). Om jag inte hunnit somna vid det laget, ska jag för just det ändamålet, byta fåtöljen mot sängen och imorron börjar vi "på ny kula".
 
Platschefen gav upp om sin blomma, när han gick på semester i fredags. Lämnade in den till mig, så dom åtminstone kunde få "dö tillsammans" för min har också varit väldigt slokörad stundtals.
Men jag ansade båda igår och vattnade rejält. Vem vet de kanske överlever genom att ge styrka åt varandra.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0