Värmebölja...håhåjaja....

Nej ska inte gnälla.....än, men lite väl varmt tillåter jag mig att tycka det har blivit.
Nu kan jag trösta mig med att det är tidig morgonsol och eftermiddagsskugga, genom de superstora fönstren på kontoret. Men på morgonen är det "ljummet" då man kommer för att starta sin arbetsdag.
Varmt var det visst på tåget också, sa maken som åkt Intercity-tåg från Stockholm utan air-condition hela eftermiddagen. Sen missade han bussen i Skövde, men har nu hittat en annan att åka med. Jag får strax göra ett avbrott för att hämta vid stora vägen, för han ska stressa vidare på fotboll.
Själv har jag också varit en tur till Skövde idag. Men det var ingen nöjestripp, utan tjänsteresa för att skjutsa in en förare till nyservad bil.
Därefter (på min lunch) har jag köpt upp lagret av Rosa Pantrar på Hemkompaniet i Tibro. Nu finns fyra reservpantrar till Ia, om hon skulle behöva....
Hämtat maken, som slank direkt in i duschen, för en "kall avrivning" innan fotbollsmatchen. Jo det kan ju bli spännande med fotboll, men kanske inte riktigt lika gastkramande i gärdsgårdsserien som straffläggning om EM-titeln, som i tisdags kväll.
Två övermogna bananer har nu blivit banankaka och bakpotatis är färdig om en halvtimma. men är man egentligen hungrig, i sånt här väder. Tveksamt.
Banankakan ska få följa med till jobbet imorron, som avslutning på några hektiska sista dagar. Jag kunde iallafall dra från jobbet vid halv fem, men då hade säkert några av chaufförerna flera timmar kvar i hettan.
Inte vill jag byta inte, både tungt, skitigt och varmt. Då tar jag "hellre" en massa skäll i telefonen, men det ska väl ebba ut det också såsnart vi får ordning på alla färgmarkeringar till soptunnorna. De som talar om hur ofta vi ska tömma dom.......
 
......och gardiner har jag fått uppsatta idag, på kontoret.....äntligen.
 
Här är de tre panterbröderna, hemkomna från affären.
 
Dubbel-godis blev det också inköpt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0