Grillafton ......och tröjflytt.

....på gång. Visserligen endast maken och jag, men det smakar väl lika gott att äta i alla fall. Först ska jag bara avsluta min lunch, jobba färdigt och roa mig hos tandläkaren.
Därefter får vi hoppas att det finns något smaskigt att grilla, kvar i affären. Hade en tanke om att fixa nå't gott dricka till också, sånt med lite alkohol i då menar jag. Men att gå till systemet en fredag eftermiddag vid fyra, nej tack.
Vatten är också gott om man är törstig och en flaska vin, samt några öl finns hemma "så vi klarar oss".
Sen får vi se om det blir en stund med dumburken, men det verkar vara lite tunt med utbudet ikväll.
Imorron är det åter igen loppis att stå på och prinsbröllopet hade ju den goda smaken att lägga vigseln så det inte kolliderar med våran loppis.
Visserligen "pratar ju TV upp" eventet, men alla kungligheters anländande till kyrkan, får jag väl avstå från att sitta och glo på.
Inte rojalist, men........ alltid kul att titta på spektaklet i alla fall. Så tycker jag och är inte ett dugg avundsjuk på dom som deltar. Bara såååå skönt att sitta i fåtöljen utan galastassen och iaktta nyfiket.
Inte ett hål den här gången heller hos "käftis", men nytecknat avtal om frisktandvård gick ändå upp i pris per månad. Dom sa att jag för tre år sedan redan då låg på gränsen till nästa högre avgift, men att de "nedgraderat" mig "för att vara snälla". Så idag var det slut på den snällheten, nu blev det en dryg femtiolapp mer per månad, men betalar iallafall fortfarande mindre än gubben.(så dä' så)
Nu har vi grillat i det vackra vädret, till ackompanjemang av grannens häcksax (den elektriska). Dock tog det inte så lång stund, så reta sig på såna bagateller gör vi inte, utan såg det komiska i situationen istället.
Strax därpå dök "granntanten" upp och ville titta ut sin tröja som jag lovat henne. För hennes man (han med häcksaxen) är en vänlig och hjälpsam man och har murat åt oss. Då tyckte jag att jag kunde bjuda tillbaka med det jag kan istället.
Nu blir det fåtöljhäng.........och kaffe!
 
Förberedelser i köket.....
 
......"skarpt läge" på verandan.
 
Den grå, som skymtar mellan den lila och den röda, har flyttat till grannhuset.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0