Halv och ensam......

Ja båda beskrivningarna stämmer på denna torsdag. Halv arbetsdag och alldeles ensam på kontoret. Chefen var ute på transportuppdrag, med hämta, lämna, byta sopkärl lite varstans i regionen.
Visst ringde det ett antal kunder även idag och så gjorde också chefen vid några tillfällen, men annars så träffade jag inte en människa på hela, -halva dagen.
Efter att ha talat in ett "Midsommarmeddelande" på telefonsvararen och ritat en glad gubbe med hälsning till chaufförerna på vita tavlan (som jobbar imorron oavsett "röd" dag), begav jag mig till ICA för komplettering av ätbart. En liter jordgubbar fick också följa med hem från Gallerians Frukt- och grönt-affär.
NU har vi ätit varsin paj till lunch och även var sin gång städat altanen efter herr och fru And, som inte ger sig, utan vill ha mer bröd och dessutom nyttjar altanen till toalett.
Men jag är envisare och det blir inget mer idag, så det så. De kan ligga där i regnet, jo för bäst som det regnar kommer det en skur. Solen försökte lite för en stund sedan, men fick snabbt retirera igen, då mörka moln drog fram över sjön.
Blir nog inget grilla idag, kanske gör lite "pil-pil" istället, för en baguette följde med kassen hem och räkor finns i frysen eller också får ugnen arbeta för att grilla hamburgarna.
Nu blir det jordgubbar som eftermiddagsfika.
........men glömde ju steka prinskorv till. Attans -för gott om prinskorv har jag, kom på det samtidigt som sista jordgubben slank ner.
 
Jordgubbar med gräddmjölk och socker, mmmmm......men det saknades nå't.
 
Rätt åt er att Ni blir plaskvåta, altanen ÄR ingen toalett för femtioelfte gången.  -Que??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0