Komma ikapp.......

....var väl det jag kände behövdes, efter fåtöljhäng hela lördagseftermiddagen och kvällen. Medan maken drog på fotboll har jag nu tvättat, dammsugit, förberett middagen (spenatmeny) och rensat lite i trädgården.
Nu blir det en dusch innan bonusdottern dyker upp och behöver "lots" i bilen för att hitta till Marhult, där hon sannolikt ska hämta ett fynd hon budat till sig på Facebook sälj och köp-sida.
Hennes sambo följde också med och efter att ha hämtat varan åkte vi till loppisen, för att jag skulle täcka över mitt bord, hämta hem tröjorna och håva in vinsten......
Bordsgrannen hade lagt ut för hyran, så det var bara att göra sig "oskyldig". Dock räckte inte förtjänsten till idag heller, utan jag fick lägga till en femtiolapp "ur egen ficka".
Sen var det dags för en kopp kaffe på altanen. Maken hade också hunnit återvända från sin fotboll. När gästerna återvände till Hörnebo, fixade jag middagen och nu har vi festat på favoritmenyn.
Rester finns att stoppa i matlådor inför morrondagen, så nu blir det handboll. Först herrarnas kvalmatch, sen damernas. Herrlaget har redan fixat sin EM-medverkan, medans det i damernas match gäller att vinna.....
När detta är slut, tar fotbollen vid. Det är mycke' nu........
Vi får se om jag hinner jaga gräs med klipparen mellan eventen, för nu har det torkat till iallafall. Imorse var det genomblött efter nattens regn.
Åh så har det börjat blåsa igen.........det var den helgen det!
 
Morgonutsikt......
 
....på verandan, till frukosten.
 
Och därnere vid banvallen blommar lupinerna.
 
Äntligen, en efterlängtad middag står på bordet.....
 
.....och glashuset fungerar som tillfälligt torkskåp.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0