Rester......

......från gårdagens midsommarmeny minus nubben då bara, var helt ok till middag när jag återvände från loppisen.
Idag var det lite fler personer som hade hittat dit, dock hängde dom inte på låset. Kanske inte så konstigt med tanke på midsommaraftonens firande, ofta till långt in på småtimmarna.
Men vare sig maken eller jag hörde till denna kategori, utan vi hittade till sängen runt midnatt redan.
Idag gick det precis ihop sig. Varken mer eller mindre, utan jämt skägg med bordshyran. Imorron sköter bordsgrannen ruljansen, ska bara gå ner och håva in vinsten....eller inte. 
Vädret är fortfarande instabilt. Fram tills alldeles nyss har det varit uppehåll iallafall, men nu vräker regnet ner, medan solen samtidigt skiner.
Kommer på mig själv med att oupphörligen tro att det är söndag och arbetsdag imorron, så får påminna mig med jämna mellanrum om att så inte är fallet. Inte alldeles oangenämt måste jag tillstå.
Flera födelsedagar i bekantskapskretsen infaller idag och firande framöver får det bli, då det idag (av olika anledningar) inte går att genomföra gratulationer, mer än via Facebook.
Sitter och slötittar på friidrott istället och försöker kurera min arm, som inte tålde att skrubba färskpotatis igår. Ja tanten är gammal (fysiskt iallafall) och då uppträder alla möjliga konstiga krämpor emellanåt.
Nu får det bli en kopp kaffe till.........
Och eftersom vi nu har fastslagit att det är lördag, väntar en ny lottodragning om någon timma.
 
Midsommarafton gör sorti.....
 
...men strax före elva, är det fortfarande ljust.
 
....inte fy skam till rester precis.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0