Uppehåll.....ett tag, sen regn på laxen.

....i regnandet, sedan i morse. Men maken har bortamatch i fotboll (som lagledare) ikväll, så "det ordnar nog upp sig...." framåt kvällen, om inte förr.
Eller har vi en sådan tur att vi hamnat i skarven, på rätt sida om regn-ovädren? Ja hoppas kan man ju alltid.
Bilen är på "dagis" idag igen för den "broms"-protesterar och gnäller i fläktremmen fortfarande. Men tredje gången gillt kan man väl alltid hoppas på att det blir åtgärdat, eller?
Lite ironi där.....
Hittills har det varit hyfsat lugnt på jobbet, fram till lunchen i alla fall. På inget sätt helt dött, men än så länge ingen konstant "telefon-terror".
Har kunnat strukturera upp och lära mig lite nya register-rutiner, utan att få inlärningsprocessen sönderhackad. 
Ser fram emot att eventuellt köpa lite fräsch jäst tillsammans med TV-tidningen och baka bröd vid hemkomsten, innan jag slår mig till ro i fåtöljen och tar en helkväll vid TV:n.
Men man vet aldrig, kanske blir andra planer på vägen dit. Antingen på eget initiativ, eller också händer något utanför min möjlighet att påverka.
Det blev ett bak med bullar, som jäser som bäst just nu (hoppas jag iallafall). Bakade med torrjäst och det brukar sällan bli som det ska.....
Visst började det regna, mitt i min avocado-lax- och räkmacka, så jag fick gå in från altanen såfort jag bara satt ner ändan. Men fotbollsmatchen börjar ju om en kvart, så vem blir förvånad.
Om förmiddagen var lugn, så blev eftermiddagen allt annat och en massa pappersarbete väntar imorgon.
I postlådan låg den godkända bouppteckningen efter mor, så nu är det bara nästa redovisning kvar. Den om arvsskiftet som överförmyndaren ska ha, då syster är förordnad god man.
Normalt ät det jag som är "god", men i detta ärende har hon fått en annan som ska vara med i processen. Vi får väl se när vi kan få det överstökat.
Lite trötter i ryggen blev jag av bakandet, nu vill det till att det var värt mödan. Lagom till Allsången serverar nog Inga en smakbulle.....
 
På sjön försökte dom att fiska, innan regnet kom.....
 
Man tager vad man haver...i kyl och frys (färskpotatis, rökt lax, räkor, avocado och citron....)
 
Det började regna på "lyxmackan".......men nu skiner solen igen, håhåjaja.
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Vilka fina bilder!. :)

2015-06-23 @ 19:26:50
URL: http://Bluemoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0