Lite av varje......

....har jag hunnit med. Först skolan då förstås, med diktamen där hela klassen deltog idag. Som avslutning på dagens lektioner visades sedan en kortfilm med mister Bean, på begäran från gårdagen.
Bestämde mig sedan för att åka in till Skövde och prata med pensionsmyndigheten på Servicekontoret vid Skatteverket. Har nämligen försökt att kolla pensionsprognoser på egen hand på internet, men "det tog stopp liksom". 
Fick vänta en liten stund och då det var min tur, visade det sig att tjänstekvinnan inte heller kunde lösa mitt problem. Men som tur var fanns en manlig kollega, mer uppdaterad på just pension. Hade blivit mycket irriterad om jag hade fått gå därifrån i oförättat ärende, men det löste sig och nu är det upp till mig att kolla och räkna på olika alternativ som blir möjliga om 11 månader. Nedräkningen har startat.......
Lite andra blanketter till makens pension och mors bouppteckning passade jag också på att "sno åt mig", när jag ändå var där menar jag. På så sätt behövs inga fler telefonsamtal till den automatstyrda beställningsservicen. (hoppas jag)
Nya tvättkorgar har jag också investerat i, då samtliga tre här hemma är spruckna, i olika grad.
Och ett tyg hittade jag också, till framtida sommar-klänning åt "moi".
Snabbvisit och inköp för tjugo kronor blev det på second hand, då jag passerade där på hemvägen. 
Fint väder hade lockat ut maken och han verkade lida av arbetslust dessutom. Tur då att det fanns ett dike fullt med arbete vid tomtgränsen, som bara låg där och väntade. Han har att göra fler dagar........
Föga inspirerad middag serverades, på lite rester och nu lider jag av abstinensbesvär. Har inte fått något kaffe sen frukost.....hoppas det finns färdigbryggt i kannan.  
 
Kanske även ska köra en repris på gårdagskvällens fruktstund......
 
Investerade också i ett tyg, då kompisen har lovat att sy en klänning åt mig......
 
....och här har han "nöje" i flera da'r.......
 
Makens variant på rester, själv fick jag ris till köttfärsen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0