....och vad gjorde vi på söndagen?

Jo vi var på marknad såklart. Sista chansen denna resa och idag var det "Citruslunden" (mellan La Mata och Quesada ungefär) som fick den äran av vårt finbesök. Ganska tidigt kom vi iväg och runt halv tio var vi redan i full gång med handlandet. Dock visade det sig att den långa resan (cirka 20 minuter) påverkat "kaffetarmen" så till den milda grad, att vi nästan alldeles med detsamma var tvungna att åtgärda problemet.
Stärkta av ny energi fortsattes sedan den metodiska vandringen upp och nedför alla gångar, så vi inte skulle missa en endaste liten försäljare och dennes utbud. Ungefär fyra timmar senare tog vi lunch-brake, för att som avslutning jaga "trädgårdsödlor i plåt"  till present åt någon/några och därefter slank det med en och annan solklänning innan vi var helt nöjda med shoppingen för dagen.
På hemvägen skulle det plockas "fot"salt och vi stannade där det gick att ta sig ner till Saltsjöns vattenbryn. Dock var det med "fara för livet", eftersom det dagen innan regnat, så leran på stäppens stigar var slipprig
och fastnade dessutom under skorna. Vi hade ett förfärligt "sjå" därhemma sen för att befria dessa från avlagringarna.
Så mycket mer orkades inte med denna söndag, men hälften av oss tog en promenad i kvarteret. Den andra hälften (till vilken jag hörde) nöjde sig med kaffe i trädgården under citron trädet.
 
Än har inte "horderna" hunnit hit och fortfarande höll försäljarna på att plocka upp......
 
.... så vi hade tid med en "andra frukost", där i solen.
 
....och visst kan man titta utan att köpa.....
 
....finns ingen spegel tillgänglig, funkar ett kort bra att se sig själv med kreationen, innan man slår till.
 
.....och paellan puttrade i solskenet, när vi passerade (utan att stanna och smaka).  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0