Det gick fort.....

....att köpa soffa med maken på lunchrasten. Visserligen hade vi varit och tittat på den förut, för ungefär ett halvår sedan och vi har "bara" bokat den än, sparade på betalningen till leveransen.
Men vi ska hämta den så fort det går är det tänkt, sonen ska ta hand om vår gamla och vi ska få "vårdnaden" om hans mysfåtölj istället. Blir alltså lite rokad på möbler framöver, men vi håller det i släkten....
Vad vinner vi då med detta? Lite mera utrymme i vardagsrummet....eller inte, det visar sig. Men en förändring blir det hursomhelst.
Sen är det då efterlängtad fredag igen, vilket inte gör ont det allra minsta. Frågan är vad man kan köpa med hem som fredagsmys (till resten av vinet, i den från igår öppnade flaskan). Ingen av oss är sugna på pizza, men kanske blir det sallad, var ett bra tag sedan jag köpte det. Inte helt onyttig variant av mys heller.
Både salladen och vinet slank ner utan problem och därefter lite kaffe. Maken har idag annars haft fullt upp med att få ordning på alla "småsummor" pension som kommer från diverse håll, då han nu ska bli riktig pensionär om två veckor. Dock "anländer" inga fantasisummor till kontot över huvud taget, har han nu konstaterat, men det var inte riktigt så illa som han först befarade. Devisen: "Den som söker han finner" passar bra angående detta.
Imorron stundar loppis i Fagersanna igen, med förhoppning om att det kommer mycket folk.
Men först ska jag kolla "Let's dance-finalen"  som erbjuds på burken, samt lite letande av hus på engelska landsbygden.
Kan undra hur deras sophämtningssystem fungerar? Finns väl lika mycket hus i "obögda" där som här......
Redan yrkesskadad, eller.....?
 
Efter kvällsregnet igår....
 
En kjol klar till den redan skickade långvästen. Produktprovaren får "jobba" lite till.
 
Mörka skyar över Tibro industriområde vid lunchtid.
 
Helgbelöningen......
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ingen bild på soffan?

Svar: kommer då vi hämtar den :-)
Gerd Berg

2015-05-31 @ 09:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0