Det var inte jag......

......som begick gräsklipparpremiären på egendomen iår. Den stod maken för, efter att han varit i Tibro och bytt till "sommarskor" på sin bil. Den har fått kravla ur sitt vinteridé på garagenedfarten för en ny säsong och startade utan batteriproblem. 
När han ändå var i centralorten, passade han på att komma förbi och sällskapa med mig medan jag åt lunch. Han fick en kopp kaffe för besväret.
Idag har jag nästan haft full kontroll på läget på jobbet. Detta dock sagt med en brasklapp om framtida klagomål på feländringar jag kan ha åstadkommit i min iver att få tomt på skrivbordet. Nu blev det inte tomt och kommer aldrig att bli heller, men lite mindre i högarna och nästan inga obearbetade mail, lyckades jag med att uppnå.
Man får vara glad för det lilla......
Mycket papper är det, både på jobbet och i det privata livet. Har idag skickat min sista? aktivitetsrapport till arbetsförmedlingen (den för april) och samtidigt sänt iväg ersättningsanspråken för de sista arbetslöshetsdagarna till Försäkringskassan. Nu ska jag ge mig på att renskriva bouppteckningspapprena efter mor, så även de kan komma iväg för registrering. Sen återstår bara att dokumentera arvsskiftet till Överförmyndaren......
Börjar ta lite på alla måsten, men då dyker väl nya upp misstänker jag.
Får väl kolla ishockey-VM lite senare, eller kanske fotboll, Champions League (Barca-München), har inte riktigt bestämt vad jag känner för i sportväg än.
Kaffe blir det oavsett........ 
Nu ropar tvättmaskinen FÄRDIG....och sås till mormorsbiffarna (gjorda igår) måste fixas för matlådan tills imorron, men det ska väl inte ta hela kvällen.
 
Makens trädgårdsmeriter.....
 
Bildbevis till kusinen att vidarebefordra till sin mor: I min "fådda" porslinsgris dolde sig 18 rostiga ören från Sverige och en fransk franc. PS. Grisen mår bra!
 
...till sist: Kan undra vad Ia gör?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0