Jag överlevde......

..... ensam på kontoret. Trots att datorn krånglade med mig, så jag fick starta om två gånger under dagen och att det ringde ganska många som hade synpunkter på servicen. 
Men tror faktiskt att vi gemensamt (chaufförerna och jag) löste alla de reklamationer som kom in. Bra samarbete fixar det mesta. Inga "högar" ligger kvar och e-mailen var nere på noll igen, räknat från när dagen började. Sen finns ett fåtal under bearbetning från tidigare, men det kändes hyfsat att ta helg.
Hann till och med att prata lite med chaufförerna när dom kom in, har suttit i telefonen hela tiden de andra gångerna och det är alltid lättast att ta saker muntligt, utan att bara behöva lita till tydligheten på lappar.
Hann även åka en snabbis till torget, men det var ganska urplockat då jag äntligen kom ifrån på lunch runt halv två. Men några fler plantor blev det.
Dessa kanske får jord runt fötterna ikväll, annars tar vi det imorron och så ska jag så......
Grönsakslandet "ska bli med" sallad, persilja och pumpa (frön inköpta i Spanien). Sätter kanske något mer senare, vi får se vad jag hittar på.
Bakpotatis storlek mega, svettas i ugnen men de är så gruvligt stora att det tar säkert närmare två timmar innan de är klara. Ska göra currykycklingmajonnäs till, ett experiment men det kan bli gott...... 
Kaffe på altanen i trettiogradig sol blir det, följt av date med teven.
Säger bara........ freeeeeeedag.
 
Färdigt för frön.......
 
Gårdagens sena middag...och matlåda idag.
 
Köpte en bunt rosor också igår på Handelsträdgården, kunde inte motstå färgen.
 
Det är bara jag och mina "fruar" som hälsar på och vilar lite i solnedgången.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0