Tillbaka i "skiten"......

.....ja sophanteringen menar jag då förstås. Var faktiskt påplats före sju imorse och har väl fått en del gjort under dagen, men hela tiden tillkommer än det ena än det andra.
En och annan utskällning har både jag och platschefen blivit utsatta för denna måndag efter långhelgen.
Kanske inte det optimala sättet man vill starta en arbetsvecka med, en som kommer att bli tuff nog ändå (utan extra krydda så att säga).
Visst förstår jag om folk är irriterade och upprörda, om soporna inte blivit hämtade. Men det hjälper föga att idiotskälla på den som svarar i telefonen, för det löser inte vare sig problemet eller orsaken till detsamma.
En herre tyckte dock att det var helt ok om han råskällde ut mig, för då kunde jag sen göra samma sak till den som skulle ha hämtat. På så sätt förordade han att man skulle hantera situationen.
Själv tyckte jag dock det var smartare att hitta orsaken till missen och sen rätta till den, samt tömma tunnan omgående. Vilket jag också framförde......
Nästan en hel timma efter sluttid fick jag dessutom ta i anspråk för att förbereda morgondagen. Själv ska jag nämligen på studiebesök till den stora sopanläggningen i Skövde, för att försöka stoppa ännu mer information i den stackars hårddisken däruppe. Sen får vi se vad som väntar i högarna på kontoret på onsdag. Beror ju alldeles på vad platschefen blir utsatt för i sin ensamhet under morgondagen.
Ja mycket skit äääääär det......... både materiell och verbal.
Men det finns även upprörda och trevliga kunder ska rätteligen tilläggas.
 
Det hade varit trevligare med en dag vid havet........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0