Första da'n......

......på nästa arbetsvecka och kylan håller i sig. Men man får se positivt på saken i alla fall, då det inte är mer än ett pudertäcke snö på gräsmattorna. Det kunde varit värre med flera decimeter snö att ta hand om.
Solen skiner dessutom och det är trevligare att se på genom kontorsfönstret, än om det skulle regna.
Flera kassar med advents- och juldekorationer har jag haft med mig idag, så det är bara att börja när det blir nån liten stund över och telefonen håller sig tyst och snäll.
Nu är det isterband i låda som gäller till lunch och sen kanske jag hinner ljuga lite till....eller sticka några varv....eller börja ge mig på kassarnas innehåll.
Maken ringde och sa att han lånat ut bilen som jag åker med till jobbet. Hmmm.. Ja det är framtida ägaren (sonen) som behövde ett transportmedel då hans bilbatteri krånglade. Men då får ju jag privatchaufför å andra sidan och bärhjälp vid matinköpen som är planerade idag.
Sen som "grädde på moset" får jag köra min egen bil imorron. Nu är kaffet slut, den halva chokladbiten (Pigall) likaså och några varv stickade på mössan jag startade igår.
Då är det väl dags att återgå till arbetet en stund till, innan "taxin" kommer.
Jag vidhåller bestämt, att det känns mycket kallare än den ynka minusgrad vår termometer visar. Men nu kan jag snart sjunka ner i fåtöljen med en filt och handarbete.
 
Fullmånen vaktar över Språttebo och "snön lyser vit på taken"........
 
........och i postlådan låg den här. Ett tecken måhända?
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0