Fullt ös......

....blev det direkt på arbetsveckan. Ingen rast och ingen ro för chefen som kom tillbaka från semester, utan direkt ut på fältet, för både det ena och det andra att ta tag i. Dock fick kontorshunden en lugn inledning på dagen, hon ligger snällt och sover på sin kudde medan husse far runt. Bara då jag gick till köket efter fika, rörde hon på sig för att få sin smörgåsbit.
Sen har hon även i vanlig ordning varit publik då jag intog min lunch och för lång och trogen "vakt" sparade jag fyra potatistärningar med bearnaisesås av min gourmet-portion från Findus.
......för Inga ville inte lyssna på det örat igår. Vi får se vilket humör hon är på då jag kommer hem idag.
Strax ska maken dyka upp och byta bil. Jag ska få ta premiärturen med min nya bil då jag slutar, hela vägen till Fagersanna.
Det har varit så pass mycket under förmiddagen, så jag höll på att missa min lunch till och med. Rätt vad det var hade klockan skenat iväg till tio över ett......
Första åkturen är till ända och jag tyckte nog att det gick bra. Har inte frågat åkdonet rent ut, men tolkar det som att han "tiger och samtycker".
I ugnen står en hemmagjord "smörgåspizza", som precis ringde till mig och på spisen har jag kokat potatis och stekt lite nytt fläsk till löksåsen som maken lämnade vidare, sen han tagit sitt idag.
Nu står han i startgroparna och väntar på skjuts till ett idrottsmöte, så snart kan jag dansa på bordet......
.....eller krascha i fåtöljen med min stickning. Vilket är mest troligt tro??
 
November-kaktus har jag hört talas om, men rosor.......
 
Snart klar.....min pizza-macka.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

mumms med pizza macka


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0