I väntan på julbord......

....blev det både det ena och det andra, "ömsom vin och ömsom vatten" kanske man kan uttrycka det. Men först fick vi julsmörgås till frukost av uppdragsgivaren, som var på informationsbesök.
Därpå var chefen ute i en del praktiska planeringsärenden och både han och jag hade haft några märkliga samtal under tiden, då vi "jämförde".
Det sista på julpyntningen (här på kontoret alltså!) har jag hunnit med nu under lunchen, så jag har ordentligt med tid att snygga till mig innan det är dags. Ja det lär behövas.......sen om det ger något resultat, eller bara är  "a waste of time" det visar sig. Men med ålderns rätt: Vem bryr sig?
Har inget handarbete med idag, så får väl använda den lilla stund som fortfarande återstår av rasten till att "för-ljuga". Lär inte bli så många minuter kvar av kvällen för detta annars. 
Vi får se om det blir något IDOL att tala om idag...... På spåret har jag spelat in......
Livet är hektiskt som Ni märker, men än så länge hänger jag i. Dock får man sig en och annan tankeställare ibland numera, då man läser lokaltidningens familjesidor...... 
Snart är det dags att åka på mingel innan maten. Arbetsdagen är slut och jag ska bara byta om innan jag drar iväg, men har några minuter till att "slå ihjäl", så jag inte kommer för tidigt...... 
Hemkommen efter ett bra julbord och underhållande "Steffo", men lång väntan innan det äntligen blev vårt bords tur att smaka läckerheterna. Det är också en ganska hög ljudnivå på sådana ställen. Efter en full arbetsdag, slår klubban till i huvudet ganska omgående, så jag tackade för mig med förklaringen att jag behövde ta mig hem i bilen innan sömnen slog till.
Nu väntar resultatshowen av Idol och sen blir det inspelad "På spåret", sen rasar jag nog isäng rätt mör......
 
Sista touchen på jobbets jul"mys"....nu är det klart och hoppas det har rätt effekt.....
 
Hihihihi.....tömma eller inte tömma, det är frågan?
 
Chefens adventsfönster........
 
Juldekoration på Smedjan, Knistad........
 
...och här bakom enar och renar i baren, laddar "Steffo" snackande med gästerna.
 
Till sist, äntligen blev det maaaaaat.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Det borde vara olagligt att lägga upp bild på julmat innan julafton. Gud, vad gott!!! :)

2015-11-28 @ 00:34:54
URL: http://emblasofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0