Idag var det segt....

....att ta sig ur sängen, hade mer än gärna legat kvar och fortsatt sova ett bra tag till. Men sådant är ju bara pensionärer förunnat och han snarkade lugnt vidare då jag låste ytterdörren för att i duggregnet bege mig till jobbet.
Som tur var med bil, då vädret väljer att inte heller vara på topp.
Möttes av en telefonpratande dunderförkyld chef, som lovade hålla sig i sitt rum för att behålla alla bacillerna själv. Har jag inget emot, för sjukledig vill jag inte vara......bara ledig (haha).
Han och bacilluskerna åkte sen på möte i Skövde och bara "vakt"-hunden blev kvar hos mig. Hon väntade som vanligt på sitt smakprov av min frukostmacka och var i startgroparna såsnart jag lämnade mitt rum.
När det gäller mat är hon en ypperlig vakthund, men vakta entrén till kontoret består bara av svansviftning till vem som än dyker upp.....
Passade efter maten på att ta mig ner till centrum för lite provtagning. Trodde det bara var sänkan som skulle kollas, men doktorn var "nyfiken" och ville se lite andra värden också. Bara att invänta eventuell "dom/ny ordination" nu alltså.
Idag ska det bli frisering av frisyren, den bööörjar bli lite oregerlig, men vilken tur att jag prickat in klippning precis i rätt tid då.
Hemma hann jag blanda köttfärssmeten innan jag drog till Ransbosalongen och nu, åter hemkommen har mormorsbiffarna blivit stekta. Men den här gången är det bara mormor och morfar som får smaka.......
Maken har ånyo dragit iväg på äventyr, idrottshistoriska sådana. Det var möte i Tibro i morfars verkstad (numera Blåbandsgården). Här blir det nu lite rivande i gömmorna för att hitta lämpliga leksaker och annat bra till en insamling för flyktingar i närområdet. Detta har ägarna till Fagersanna-loppisen tagit initiativ till och givetvis vill iallafall jag gärna vara med och bidra.
 Sen blir det böndernas bravader och nyheter, innan bingen........
 
Tallar och rönnar ryker vid fabriksbyggnaden, där loppisen huserar......
 
.....och därinne står min frisör och väntar på mig, med nyslipad sax.
 
Morgondagens matlåda på gång.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0