Kalas-lunch.......

.....I Hörnebo idag. Vi var dock lite sega sådär på morgonkvisten och hade närapå precis svalt frukosten, när det var dags att åka iväg på gratulationsvisit. Yngste sonen i familjen (bonusbarnbarn) fyller 22 år imorron. Så han fick lite paket och vi fick sallad med vitlöksbröd till lunch i gengäld.
Sen hade dom lagat chicken tandoori igår, men tyckte inte om smaken, så vi fick en "doggybag" med hem. Den passar alldeles perfekt till måndagens matlåda och lite blev över, så jag har "tjyvprovat". Smakade alldeles utmärkt, kan inte fatta varför Hörneboborna inte gillade det. Men så mycket bättre för vår del......tackar.
Inga hälsar speciellt och tackar för en ledig söndagskväll dessutom.
Ja då var det just söndag kväll igen. Börjar bli lite orolig nu för tiden som bara tokstressar iväg, den behöver ta igen sig några hekto nu annars........ 
Har precis inhandlat julklapp på Tradera till syster, det visade sig att jag inte handlat eller sålt något på två år där. (Apropå att tiden går.....)
Nu får jag hjälpa den rena tvätten till vila i skåp och lådor, innan jag sätter mig i stickfåtöljen och börjar på svarta "fuskvantar". Jo för hur många par det än finns i lagret så frågas det efter andra färger än dessa, redan klara.
Ska också fixa några "uggle-inspirerade" mössor till. Sålde prototypen igår på loppis.
En rejäl dos nyheter får det därefter bli och förmodligen Beck, innan sängen får "tillfälligt" besök.
 
Gårdagens färdigställda alster........
 
Söndagsfrukost....en bra bit in på dagen.
 
Lunch med födelsedags"barnet".....
 
Nu är det höst, äppelträdet är nästan naket.......
 
......och solen börjar gå ner redan före fyra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0