Lördagsloppis och gamla bekanta.....

....som vanligt, var det idag. Inte så mycket folk idag heller, men det var visst auktion i Tibro hörde jag ryktas. Dock hade bordsgrannen beslutat sig för att närvara trots att det var lördag. Hon tyckte nämligen att hon hade så många bord att hålla koll på och ville inte "överbelasta" mig, sen sa hon sig inte ha så mycket annat att göra heller.......
Det var ju trevligt att ha nån att prata med iallafall, nu när det inte kom så många kunder...... 
Men två av symötestjejerna tittade förbi och vi var överens om att "det borde snart vara dags" för en träff. Sen träffade jag på en gammal klasskamrat sen småskolan. Han kände inte igen mig, men jag kände igen honom. På gott eller ont? Ja det forskar vi inte i, men det var lite kul att prata en stund iallafall.
Loppisföreståndaren gick i veckan ut på Facebook med frågan om någon hade grejer att skänka till det nyligen startade flyktingboendet i Undenäs. Vilket hade hörsammats av en del. Har gjort ett röjande bland gossedjuren och en massa andra nyttigheter, som faktiskt bara blir liggande här hemma om man ska vara ärlig.
Ska köra ner detta imorron, för det är alltid roligare när man kan hjälpa på nära håll och verkligen vet att det hamnar rätt. (Hittar nog lite till utan att direkt leta, behöver egentligen bara titta in bakom skåpsluckorna.....)
Engelsk fotboll hoppar vi över idag, för Liverpool spelar först imorgon eftermiddag. Laddar vi tills dess istället.
Men "Så mycket bättre" och Downton står på schemat, så också lottodragningen......
Nu ska jag gå på "skattjakt" i fastigheten, för att fylla på kassarna med förnödenheter till bättre behövande än jag själv.
 
Gjorde en "prototyp på mössa" igår kväll och färdigställde det senaste paret fuskvantar. Blir snart fler.....av båda sorter.
 
En allmän "uppsnyggning" (hmmm....) runt fabriksbyggnaden. Men blir nog bra då det blir färdigt kanske.....
 
Ja detta gäller fortfarande......massor av fynd att hitta.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0