Matchning......

Om det var trögt att ta sig ur sängen igår, var det om möjligt ännu värre idag. Sov inte så bra under natten heller för den delen, kanske inte så konstigt att det var mera motigt med andra ord.
Chefen valde att vara hemma och snörvla idag, men fanns hela tiden på distans om det skulle köra ihop sig. Vilket det inte har gjort, inte mer än vanligt i alla fall. Nu har jag precis slutat, men sitter kvar och för-ljuger några rader innan jag drar hemåt i skymningen.
Jodå den har börjat smyga sig på och klockan har precis bara nätt och jämnt passerat fyra. Några veckor kvar.......
Vid lunchtid ringde projektansvarig för Kulturvän och trodde sig ha hittat en bra matchning till mig, en familj från Syrien.
Om två veckor ska vi ha ett startmöte, sen får vi se om vi trivs med varandra.
Nu får det bli hemgång och avslutar med nån bild då jag kommer hem, innan jag förmodligen "rasar ihop i en liten hög" i min fåtölj. Allt på grund av sömnbrist. Men bara en dag till med okristligt tidig uppgång, (denna veckan) ska väl gå, måste gå. Sen blir det liiite respit, några timmar mer att sova på morronen. Men då går väl inte det kan jag tro.......
Håller tummarna för att jag kan somna till Liverpool Europa League-match ikväll i alla fall. Dock något osäker på om kanalen den går på funkar hos oss. Men det visar sig, får väl somna till något annat då bara...hahahaha!
Tittade in till vår lokala butik här i Fagersanna på min väg hem:
Need I say more........
 
Frestande affisch......
 
....och en disk full av lockande ingredienser.
 
De första juldekorationerna har siktats i Fagersanna.....
 
....och nu är det dags att smaka på den lilla mack-varianten och mätt blev man för bara en 25-kroning.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0