Ofrivillig ledighet......

....från jobbet idag, blev det. Då klockan ringde imorse och det var dags att kliva ur sängen, gick det inte så bra. Fick ta lite hjälp av väggar och dörrpost påväg till badrummet. En aning yr i bollen alltså och magen var inte heller på sitt bästa humör.
Vet inte om det var kroppens sätt att handgripligen tala om för mig att: Idag ska du inte gå/åka nånstans därmed basta. Inte så många val fanns, annat än att ta sig tillbaka till sängen och där, efter ett kortare sms till arbetsplatsen, stannade jag till tolv.
Inte så många knop har försigått, förutom att julkorten blev skrivna nu på eftermiddagen. Har meddelat att jag känner mig som om det blir åter till arbetet imorron och hoppas innerligt att det så förblir.
Maken kunde låna bilen och dra till idrottsplatsen för en del förberedelser till stundande helgs Möbelcup, eftersom jag ändå inte skulle nånvart.
Stormen Gorm har "bråkat" utomhus mest hela dagen dessutom, kanske inte så farligt här ändå, som på andra håll i landet. Men tillräckligt för att jag inte skulle våga hänga ut den fina julkransen som jag köpte på marknaden igår.
Kanske hinner fixa de utrikes julklappsbreven nu innan tevefåtöljen blir utnyttjad för resten av kvällen.
Finns det något att se då? Har inte kollat det än.........
 
En frusen and låg i lä och väntade på småfåglar, som eventuellt kunde tappa några frön.....
 
Nu ska jag inventera förrådet av gamla julfrimärken, innan jag köper fler.....
 
Vådan av att åka på marknad, mitt i julpyntningen och inte orka ta tag i det trots "ledig dag".....
 
Kransen får vänta en dag till, där på hallbyrån, så den inte blåser bort......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0