Vinter"värme"......

Undrar om det beror på att vi har varit bortskämda med att inte ha haft minusgrader förut denna höst, eller är det kallare än vad termometern visar? För det kändes riktigt bistert, både igår och idag då jag tog den korta promenaden ner till loppisen. Och jo jag hade bra med kläder på mig, så det berodde inte på det.
Ska bli kul (not) att skrapa rutorna på bilen imorron, när man ska åka till jobbet. Kanske det beror på väderleken att "åka söderut-tarmen" gör sig extra påmind, då jag sitter och googlar både flyg och boende.
Inte riktigt än, men som något att se fram emot en tid efter allt julståhej. Maken är måttligt mottaglig för förslag i den riktningen, men har slängt ut lite trevare till andra potenciella medresenärer.
Finns det fler som tycker att det vore "nice" hör gärna av Er (på riktigt), för jag har hittat intressant tidpunkt och boende att gå vidare med om ressällskap kan ordnas.
Gårdagens beslut (om än svårt) att stanna hemma och titta på fotbollen i nedvarvningsfåtöljen, visade sig vara ganska lyckat. Men det blev väldigt svårt att välja match: El Clasicó i Spanien eller Liverpool på bortaplan i Manchester.
Eftersom jag först och främst anser mig vara ett Liverpool-fan, fick det bli "stick"-stöttning till deras match. Började riktigt bra med ett tidigt självmål som gav gästerna ledningen, sen blev det bara bättre och när slutsignalen gick hade de vunnit den svåra bortamatchen med 4-1.
Gick även oförskämt bra för Barcelona i Madrid, de "tvålade till" Ronaldos Real med hela 4-0 på bortaplan! 
Nu är det dags att dricka eftermiddagskaffe och äta Nicolinas kringlor(från loppis-caféet).
 
En råkall förmiddag.......
 
....med frost"blommor" i glashuset......
 
........spricker så småningom upp i ett soligt leende.
 
Väntar han på bussen tro?
 
Inga bjuder.......och olika tycka vi "gäster" om grönsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0