Favorit i repris.......

.....kan man väl säga om att det återigen är fredag! Ytterligare en vecka till ända och vi kommer allt närmare jul.
Med det sagt, så är jag "lite efter" i min julklappssortering det här året. Har ännu inte inventerat "gömmorna" och organiserat upp vad jag har köpt och till vem. Det brukar vara gjort redan i mitten av oktober, för att därefter paketera och anteckna, innan det är dags att komplettera eller fråga efter sena (haha!) önskelistor.
I år öppnar sig alltså delvis en möjlighet att önska sig något, som kanske kan bli julpaket, eftersom jag som sagt är lite sen på området.
Sen har vi ju en försvårande omständigheten som allt mer gör sig påmind. Den att det med barn och barnbarns stigande ålder blir svårare och svårare, ja nästan omöjligt att hitta något "som går hem" och därtill inte kostar skjortan. För att inte tala om att hitta rätt i teknikdjungeln som verkar vara det område nästan alla önskningar rör sig i.......
Vi får se "när jag hinner jobba ikapp", men idag blir det dock inte. Ska ta vägen om kompisens stuga för en kok-kaffetår, innan hon far söderöver i nästa vecka till en arbetsperiod.
Imorron är det loppis som gäller och på söndag när maken ska till Göteborg och roa sig med idrottshistoria, kommer jag att besöka en vernissage i Hjo där min utlånade tavla ställs ut. Men kanske det blir tid och ork över till att uppdatera sig i julklappsgömmorna också, den dagen.......
Ikväll är det teve-häng som gäller, kanske hittar något tilltugg i mataffären som en liten extra stämningshöjare, för övrigt finns ju en öppnad vinflaska..... vore synd om den skulle stå av sig.
Precis hemkommen från "go'fika med tjöt". Blev sittande i nästan två timmar på "Casa Kompis", men nu ska jag korka upp och ta något litet "avec" därtill, sen blir det nyheter följt av Idol.
 
Är det detta som kallas "flygande inspektion"?
 
Kompisens loppisfynd hos..... min bordsgranne, har fått en hedersplats i deras stugan.
 
Go'fika från "Fisk med mera" och jag ljuger inte, det var jä.....t gott.
 
 Ett par klara till och maken till den vita vanten blir nog färdig ikväll....till Idol.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0