Fullpackad.....

.....var jag imorse då jag lämnade hemmet för att arbeta lite igen.
Med mig hade jag förutom tavlan, (som senare idag ska lämnas för utlåning till konstutställning) även vaniljsås, äpplekaka och en paj till lunch. Det var tur att jag köpte en stor kasse på "Mercadona" i Spanien för några veckor sedan. Den "came in handy" för transporten av allt detta.
Tror inte arbetskamraterna blir direkt ledsna när de återvänder efter dagens rundor, men kontorshunden blev däremot lite "putt" då jag försökte mata med en bit banan. Det var ingen föda tyckte hon, lade den helt sonika på entrémattan och tittade "förnärmat" på mig.
Nåväl hon fick en liten smörgåsbit och då var väl allt förlåtet, för den här gången åtminstone.
Nu ska både hon och husse ha semester en vecka, så jag får äta hela min frukostsmörgås ett tag framöver. Husse åker utomlands, men kontorshunden får nog rekreation i skogen under tiden hos en kompis till mig misstänker jag.
För egen del blir det som sagt utflykt till Hjo idag efter jobbet, där jag har stämt träff med en kompis för en fika. Sen går nog tiden så oändligt fort att jag inte kommer hinna in på Hem & Hobby är jag rädd, men får väl då "trösta mig" med en liten omväg vid hemfärden, till en garnaffär.......
Behöver jag då något garn? Jajamen, kan man aldrig få för mycket utav, eller? Nja helt sanningsenligt kanske inte det är, men har slut på en del färger, som jag känner att jag vill komplettera med innan just detta garn helt försvinner ur sortimentet. Det är ju ett bra garn, så självklart ligger det i farosonen......
Vi får se när jag hittar tillbaka hem med andra ord, mörkt kommer det i alla händelser att vara, så mycket är säkert.
 
Höstdag på torget i Hjo......
 
...sen blev det mörkt, precis som jag förutspådde.
 
Månen lyste över hustaken vid garnaffären i Sånna.....
 
...och fullpackad åkte jag hem. Alla 25 nystanen i påsen var eniga....de ville flytta till Fagersanna.
Och vem var jag att neka dem det.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0