Loppis och Liverpool........

Efter att ha tagit väl vara på den extra timman imorse och grundat med kokt ägg till frukost, bar det iväg ner till loppisen igen. Väl därnere kom jag dock på att: aj då glömde ta medicinen. Ringde hem till maken, som också var "utsövd" och beordrade en promenad ner till mig.
Han hade dessutom ett paket köttfärs från frysen som "gomorron-present" på diskbänken med en lapp lydande: Gör något till middag!
Även idag var det köpvilliga besökare och vi sålde bra både jag och min bordsgranne. Ytterligare en tröja fick nytt hem från mitt bord och medan jag sedan väntade på nästa "invasion" roade jag mig med att sticka fuskvantar, nästan ett par till hann bli klara.
Mot slutet av dagen, vid stängningsdags kom så min loppiskompis, för att håva in vinsten (i dubbel bemärkelse). 
Jag hade sänt ett sms och talat om vad hon vann igår. Men det hade hon inte hunnit se, sådär på resande fot. Hemkommen vid kvart över tre stod maten på bordet. Maken hade lagat pasta med "egenkryddad" (man tager vad man haver-princip) köttfärssås. Helt ok, behövdes inga grönsaker till den rätten sa han då jag knorrade över bristen på sådana......
Nåja det blev kvar att göra matlåda av och då åkte det ner lite tomater i den, så det så.
Kräftorna som övernattat i vårt kylskåp, blev hämtade och skulle bli kvällsmat i Mölltorp. Nu är det hög tid att slå på teven, för att inte missa inledningen till hemmamatchen: "You'll never walk alone"......
 
Det har blivit några nya par "fuskvantar" under den gångna veckan....
 
Söndagsmiddag.........och måndags-matlåda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0