Massage och torghandel på hemmaplan....

......har jag ägnat förmiddagen åt. Det var väldigt länge sedan jag gick på massage nu, ett och ett halvt år sedan för att vara exakt. Kom mig aldrig för att hitta en "vikarie" när Wiicare hade barnledigt. Men nu är hon igång igen och jag har bokat ytterligare en tid om en månad. Nu återstår bara att invänta träningsvärken.....
Lite mera mat och en blomma från torget blev det innan jag återvände hem.
Stannade till vid kompisens "stuga" för att kanske få smaka det goda kokkaffet som hon numera tillagar på sin vedspis, men där var ingen hemma just då. Hon kanske åkt till sta'n för att tvätta.
Vilket jag också numera ägnar mig åt, vad maken gör vet jag inte så mycket om, men packa upp hade han iallafall inte gjort, medan jag var väck.
Men nu har han missat det nöjet, för det roade jag mig med alldeles nyss. Nästa anhalt blir spisen och att laga någon middag, för vi har inte så många restauranger att nyttja här i Fagersanna.
Färdigköpt potatisgratäng med kassler orkade Inga med och ikväll blir det grillade revben och kycklingklubba, sen har vi lite vin med hem från södern (och en öl), de kommer nog att gå åt.
Idol för min del medan maken fortsätter roa sig med datorn, verkar finnas mycket intressant i den burken......
En kopp kaffe med en spansk chokladbit får det bli medan jag väntar ut första tvättmaskinen av minst tre, med semestertvätt. Har jag sen tid över ändå, så ligger den rena tvätten kvar så snällt i tvättkorgen och väntar, sen före vi åkte.
 
Höstfärger mot blå himmel, strax utanför gymet.....där även massören håller till.
 
Nej kompisen var inte hemma, men hon hade lämnat ett meddelande. Tror inte det var till mig dock.
 
På hemväg, där mittemellan trädstammarna Örlens bebodda ö: Fläskön.
 
Hittade denna flerfärgade variant att pigga upp pumporna med, för rönnbären hade vissnat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0