Myggorna har kalas.....

….men bara med mig som enda gäst. Fick ytterligare bett inatt, så nu är jag uppe i sju stycken. Tog dock en allergitablett igår kväll som fick ner dom till normalstorlek i alla fall, även om de fortfarande kliar en del och vätskar sig.

Idag skulle det vara marknad efter vad jag läst mig till och visst var det så. Men det var bara en minimarknad, jämfört med de jag besökt här nere förut. Inte ens hälften så stor som La Mata. Det var lite av en besvikelse faktiskt, för det är så mysigt att gå och titta, samt handla lite småsaker. Visst handlade jag även denna dag, en liten handväska för att byta ut min trasiga hemma i Fagersanna, samt en piké-tröja till maken. Han följde mig dit ungefär, men hittade sen en anledning att få gå hem….. i förväg.

Nåja ingen skada skedd eftersom det liksom är lugnare att strosa runt själv på såna ställen och det vet han. Hann med att handla lite matförnödenheter på tillbakavägen och till lunch gjorde jag hemmmagjorda hamburgare. Inget större fel på dom faktiskt.

Dock är det ganska mysigt att gå ut och äta, vilket vi gjorde efter hemkomsten från dagsutflykten igår. Varsin pizza tryckte vi i oss och oliver samt en limoncello till notan, slank lätt ner.

Maken avstod dock både oliverna och not-spriten. Men då den var gratis och jag visste att den var god,  så varför inte slå till.

Vårt tillfälliga internet vart redan slut imorse, så maken har varit och fyllt på. Dubbelt så mycket tankade han denna gång.

Man måste ju hålla sig uppdaterad, så semester det är…….

 

Mmmmmm.......
 
Helt ok pizzor, men maken var nog nöjdare än jag var. Tibros pizzor håller definitivt hög internationell klass.
 
Han ville smaka.......jo för det sa han.....många gånger.
 
Marknad vid havet i San Luis de Sabinillas....
 
Härligt massa frukt och grönt....
 
Blommor utmed hemvägen.
 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0